29.07.2020  |  Furniture  |  Outdoor

Sittplats i öknen

Ny loungestol från Ferm Living.

Ferm Living presenterar en stol som sänder tankarna till varmare breddgrader, med en blandning av avslappnad bohemstil och stilren nordisk design. Stolen Desert har en modernistisk form och elegant siluett. Den består av en rörformad pulverlackerad stålram i färgerna svart och kashmir, samt har en utbytbar vävd sits i textil av återvunna plastflaskor. Stolen kommer i fyra varianter: Soil, Stripes , Shapes eller Solid Cashmere. Den loungiga designen bjuder in till avkoppling, samt passar både för inomhus- och utomhusbruk.

www.fermliving.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.