27.06.2019  |  Furniture  |  Design

Sittplats på tumanhand

Maze Interior breddar med Anytwo.

Svenska Maze Interior lanserar nu pallen Anytwo, som är en förlängning av originalpallen Anyone. Pallen är bredare så att fler får plats att sitta. Båda pallarna tillverkas i Sverige av metall som är till 20–30 procent återvunnen samt pulverlackerad, vilket är det mest miljövänliga ytbehandlingsalternativet. Sitsen består av narvläder från Västergötland. Anytwo mäter 1000 x 260 x 555 millimeter.

www.mazeinterior.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.