26.08.2019  |  Dining  |  Tabletop

Skandinavisk design på bordet

Note Design Studio designar för Gense och Nationalmuseum.

Bestickserien Ehra är en tolkning av nutiden med fokus på hantverk och designprocessen, skapad med en både blank och matt finish. Ehra är designat av Note Design Studio för Nationalmuseum i Stockholm. Besticket är karakteriserat av sin goda design, ultimata funktionalitet och estetiska uttryck. Det är välbalanserat och ligger behagligt i handen, samtidigt som det bidrar till en vacker dukning.

Ehra kommer i ett set om 16 delar.

www.gense.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.