AB Gense

www.gense.se

  • Box 1115, 63180 Eskilstuna

Produkter:

Bordsserviser och bordkonst, Inredning, Konst och dekoration

Om

Gense har samarbetat med skickliga, etablerade och välkända designers sedan 1920-talet när det gäller rostfria produkter för hem och hushåll. Det gör oss till det första företaget i Sverige och ett av de första i hela världen. Vi väljer samarbetspartners efter rådande och kommande trender, alltid tagit fram kvalitativa produkter som lever länge. Många av våra produkter och besticksmodeller är d…

Läs mer  

Om

Gense har samarbetat med skickliga, etablerade och välkända designers sedan 1920-talet när det gäller rostfria produkter för hem och hushåll. Det gör oss till det första företaget i Sverige och ett av de första i hela världen. Vi väljer samarbetspartners efter rådande och kommande trender, alltid tagit fram kvalitativa produkter som lever länge. Många av våra produkter och besticksmodeller är designklassiker och som håller i generation till generation.

Brands

Gense

.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.