23.01.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Skarp design

Nytt knivblock från Rig-Tig i design av Jehs + Laub.

Det nya knivblocket Block-It från Rig-Tig är en praktisk och enkel lösning för förvaring av kökets viktigaste redskap, nämligen knivarna. Knivblockets yttre del består av melamin i svart eller vitt, som enkelt kan torkas av när det behöver rengöras. Blocket är tillräckligt tungt för att stå stadigt på bordet. Dess topp är tillverkad av hållbar bambu, med sju knivhål i varierande bredd, som gör det möjligt att hitta en egen plats för varje enskild kniv. I och med att knivarna hänger fritt i blocket blir de inte slöa under förvaringen.

www.rig-tig.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.