16.09.2019  |  Interior  |  Design

Skidspår hela vägen in i hallen

Mattföretaget Heymat i samarbete med Vera & Kyte.

Heymat är ett ungt norskt inredningsvarumärke som specialiserar sig på dörrmattor, eller rättare sagt mattor för olika typer av entréer. Design är ett bärande element i företagets koncept, både gällande funktion och estetik. Under hösten lanseras den nya kollektionen Løype, i samarbete med designduon Vera & Kyte, som har fått sin inspiration från nypreparerade skidspår (’Løype’ på norska). I kollektionen ingår tre rektangulära och två runda storlekar i fyra olika färger.

www.heymat.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.