27.08.2019  |  Interior  |  Belysning

Skulpturala lampor

Ferm Living introducerar en skulptural serie lampor inspirerade av bladliknande strukturer och organiska former.

Hösten står för dörren. Snart faller bladen av träden och dagarna blir kortare. När mörkret faller stänger vi om oss och samlas innanför hemmets fyra väggar. I detta sammanhang lanserar Ferm Living en ny serie lampor, Arum, som består av golvlampa, bordslampa och vägglampa.

Golvlampan och bordslampan har båda en svart fot av solid marmor, i kombination med den organiskt utformade lampskärmen, som nästan påminner om ett blad på en stjälk. Med en matt, krämfärgad insida på skärmen ger lampan ett mjukt och jämnt fördelat ljus, där skärmen kan justeras. Till serien hör även en vägglampa, som med sin justerbara lampskärm säkerställer optimala ljusförhållanden i alla situationer. Lampan kommer med en lättmonterad väggmontering.

www.fermliving.com

Oslo Design Fair: C02-34

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.