20.02.2019  |  Dining  |  Tabletop

Smakfullt materialmöte

Fler delar till Legio Nova.

Eva Trios serie Legio Nova har blivit en klassiker på det dukade bordet. Nytt för i år är saltkaret i porslin med ett lock i ekträ som skyddar saltet mot stekos, fukt och damm. Den lilla skeden i ekträ gör det enkelt och hygieniskt att strö salt. Saltkaret tål maskindisk medan lock och sked diskas med varmt vatten och diskmedel. Till uppläggning och servering finns också flera olika modeller av fat och skålar i praktiska mått, bland annat en generös rund serveringsskål som rymmer över tre liter.

www.evasolo.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.