01.10.2019  |  Interior  |  Utrustning

Smarta små borstar

Simon Legald har designat en serie småborstar för Normann Copenhagen.

Nift består av charmiga och funktionella små borstar för vardagsbehov. Borstarna är tillverkade i ekträ och naturhår i en lekfull organisk design, som genomsyras av personlighet.

De nya borstarna från Normann Copenhagen kommer i tre storlekar. Den största borsten har mjuka borst och passar som klädborste eller för torrborstning av kroppen, medan mellanstorleken med hårdare borst lämpar sig för köket, för rengöring av rotfrukter, eller som skoborste. Den minsta borsten i kollektionen kan med sina mjuka borst användas för till exempel rensning av svamp, rengöring av tangentbord och andra mindre uppgifter i hemmet.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.