06.10.2020  |  Business  |  Branschnytt

Sofacompany öppnar nytt showroom

Utställning ska komplettera e-handeln

Sofacompany har öppnat ett nytt showroom i Göteborg. Lokalen som är på 230 kvm ligger på Kaserntorget 5, i ett område som hyser flera design- och livsstilsbutiker.
”Vi tycker att vårt sortiment med soffor, möbler och inredning kompletterar det nuvarande utbudet i området perfekt, säger Fanny Larsson, Sales Manager för Sverige på Sofacompany.
Showroomet kommer hålla öppet sju dagar i veckan och kompletterar e-handeln genom att låta kunderna uppleva produkterna på plats och jämföra olika tyger och modeller.
se.sofacompany.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.