03.06.2022  |  Interior  |  Design

Sofacompany fyller 10 år

Företaget firar med färgstark jubileumskollektion

2012 grundade Cathrine och Christian Rudolph Sofacompany, en möbelbutik online med eget designteam och egen produktion. Idag har företaget växt till en internationell aktör med showrooms i 10 länder. Till jubileet laserar företaget en kollektion med favoriter från tidigare år som uppdaterats i nya färger. 

”Vår jubileumskollektion hyllar mod och viljan att söka nya vägar. Den ska inspirera och uppmuntra till att våga tänja på gränserna och att börja blanda och leka med färger i hemmet. Jubileumskollektionen är en hyllning till våra största framgångar under våra första tio år”, säger Line Nevers Krabbenhøft, Head of Design på Sofacompany. 

www.sofacompany.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.