12.09.2022  |  Furniture  |  Design

Soffa inspirerad av människan

Nothern presenterar Plis

Northern lanserar den nya soffan Plis, inspirerad av människans mjuka former och formgiven av den norska designern Stine Aas. Tanken var att skapa en inbjudande och funktionell soffa som skulle vara bekväm att sitta länge i och estetiskt tilltalande från alla håll.

”Formgivningen är inspirerad av människans konturer, de veckade hörnen är exempelvis ett uttryck för skrädderi och hur kläder formar sig på kroppen”, säger designern Stine Aas.

Klädseln av ulltextilen Brusvik från Kvadrat kommer i sex olika utföranden; warm light grey, dark grey, light brown, brown, grey blue och light beige. 

www.norhern.no

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.