18.09.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Sofistikerad enkelhet

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Le Creusets nya färg Meringue är en hyllning till det moderna hemmet.

Med sin kombination av diskret lyx och naturligt lugn förvandlar färgen ditt kök och hem till en modern oas – ett perfekt komplement till en nordisk, minimalistisk design.

Precis som franska maränger är Meringue-färgen full av elegans. Graderingen börjar med en blank struktur med en färg av vispade äggvitor för att sedan gå över i en varmare, räfflad ton som skapar en ombréeffekt som får ger olika uttryck beroende på produkten.

Den vita färgen används ofta som en symbol för nystart, medan de varma bruna tonerna leder tankarna till naturen och dess egenskaper. Färgen kan därför upplevas som ett behov av en ny tid: ett enklare liv i balans och harmoni med sin omgivning.

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.