27.12.2019  |  Interior  |  Design

Solenergi gör skillnad

Ny hållbar keramik från Lübech living.

Lübech living har under höstens mässor presenterat sin nya keramikserie Oohhx, som är tillverkad med hjälp av solenergi. Keramik är en naturprodukt, men produktionen kräver stora mängder energi. Med nya Oohhx erbjuder Lübech living ett hållbart alternativ till det nuvarande utbudet på marknaden. Produkterna har formgetts med vackra linjer och detaljer. Färgerna är välbalanserade och passar perfekt till de stilrena modellerna. Serien består av krukor, vaser, skålar och karaffer.

www.lubechliving.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.