17.06.2020  |  Interior  |  Outdoor

Sommarbrasa

Eva Solo lanserar en öppen spis för utomhusbruk, som gör det möjligt att förlänga säsongen.

Tools har designat Firebox för Eva Solo. Med sitt enkla, stilrena formspråk tar utomhuskaminen nästan ingen plats. Vedkorgen är integrerad, för att alltid ha ved på plats. Den inbyggda skorstenen leder ut röken på baksidan, för att undvika att den stör. Firebox är enkel att sköta och tål att stå utomhus hela året. Tvätta med varmt vatten och milt rengöringsmedel. Den består av värmebeständigt, ytbehandlat stål och har måtten: höjd 125 x bredd 43 x djup 40 centimeter.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.