12.08.2019  |  Interior  |  Textil

Sov med gott samvete

Juna lanserar ny hållbar kollektion av sovkläder.

Alla designs i den nya kollektionen, som för omväxlings skull klär dig själv – istället för sängen, är tillverkade av tyger från tidigare säsongers sängkläder, som återanvänds och ger liv åt feminina modeller. Junas sänglinne är känt för sin mjuka kvalitet, och för sin hållbarhetsaspekt, som varje säsong tillför nya ekologiska serier till sortimentet. Inspirationen från naturen är en viktig del av varumärkets DNA. Med sovkläderna i återanvänt material värnar Juna om miljön, samtidigt som plaggen hyllar det nya naturliga modet, som har gjort pyjamasen till en trend även utanför hemmets fyra väggar. Kollektionens feminina överdelar, skjortor, nattlinnen och byxor är tillverkade av lakansseten Shirt, Cube och Multidot, med inspiration från 1970-talets volangklänningar och luftiga bohemstil. Plaggen kan kombineras fritt, med ränder, prickar och olika färger till en skandinavisk garderob i ljus sandfärg och himmelsblått.

www.juna.dk

Formland: C:2710

Formex: A06:19

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.