07.03.2022  |  Furniture  |  Design

Spår av vågor

Montana lanserar Marée

Nya stolen Marée från Montana har en sits av hundra procent återvunnen plast och finns i åtta utvalda Montana-färger, med ben i krom eller lackerad finish.  Marée, som betyder tidvatten på franska, är inspirerad av räfflorna som tidvattnet skapar i sandbotten. Formgivaren Jens Martin Skibsted har använt räfflor i stolskalet både för att skapa strukturell styrka och som estetiskt element.

www.montanafurniture.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.