08.05.2020  |  Interior  |  Belysning

Stämningsfull belysning

Nya lampor från Rosendahl, som kan användas ute och inne.

Som ett led i etableringen av varumärkets nya belysningskategori introducerar Rosendahl Soft Spot Solar, elegant bärbar LED-design i oxiderat stål och opalplast, som bidrar till härlig stämning och kastar ljus över vardagens ögonblick, där man lever dem. Lampan kan laddas både med USB och solenergi. Därmed kan den användas året runt, både inomhus och ute på terrassen, gården eller stranden. Soft Spot Solar finns i tre storlekar och har tagits fram av Maria Berntsen, som tidigare har uppdaterat glaslyktan, och nu överför sin formgivning och funktionalitet till nya material. Den har ett dämpat ljus som räcker i omkring 15 timmar, innan den måste laddas på nytt. Kommer i tre storlekar, med höjden 18,5, 25 respektive 34 centimeter.

www.rosendahl.dk  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.