22.04.2020  |  Interior  |  Textil

Stackelbergs Stockholms Skandinavien plädar

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Under många år har vi på Stackelbergs Stockholm erbjudit kunder i hela Skandinavien plädar av högsta kvalitet i vår egen design. Nu höjer vi ambitionen ytterligare och lanserar en ännu exklusivare kollektion av plädar.

Mohairplädar av högsta kvalitet tillverkade av världens främsta producenter – det har varit vår specialitet på Stackelbergs Stockholms sedan starten.

Vi gör dem i egen design, med handrullade fransar enligt gamla hantverkstraditioner och i en bredd av färger som få kan mäta sig med. Sedan några år tillbaka har vi också härliga lammullsplädar i återvunnen ull med samma höga krav på kvalitet. Självklart med en grön profil eftersom vi strävar efter att både produktion och material ska påverka miljön så lite som möjligt.

Nu höjer ambitionen ytterligare. Vi utökar plädfamiljen med ännu en medlem, breddar kollektionen och lanserar våra nya och exklusiva plädar i kid mohair med extra fylliga och handgjorda fransar. Självklart gör vi även dem i egen design, av bästa möjliga material och med de unika färger som vi blivit så kända för och satsar på extra fylliga fransar.

Så välkommen in i vår värld av underbara och färgglada plädar. Har du svårt att välja behöver du inte oroa dig. Oavsett vilken det blir kan du vara säker på att den kommer att förgylla ditt hem och samtidigt ge dig allra högsta komfort. 

För information och bildmaterial, kontakta anna-carin@stackelbergs.se, + 46 704 92 28 06

Mer från Stackelbergs Idé & Inspiration AB

Stackelbergs Idé & Inspiration AB

stackelbergs.se

Hos oss hittar du under ett och samma tak varumärken som levererar både design och högsta kvalitet. Den röda tråden i det vi gör, eller snarare den gröna, är att vi utöver hög kvalitet även strävar efter att erbjuda varumärken med en grön profil. Vi vill att både produktion och val av material ska påverka miljön så lite som möjligt. Du ska kunna sova gott i våra säng- eller nattkläder, pryda soffa…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.