29.04.2020  |  Interior  |  Design

Stapelbara vågor

Lübech Living breddar med mångsidig kollektion.

En av vårens stora nyheter från Lübech Living är den helt nya keramikkollektionen Wave Stack Collection. Kollektionen har en ren design, med små finurligheter och oanade möjligheter för att kombinera delarna kors och tvärs. Alla produkter är stapelbara, och passar för till exempel kontoret, köket eller badrummet. Keramiken är en utökning av den nya Oohhx-serien som lanserades under hösten 2019, där keramiken förbränns med hjälp av solenergi och vattnet som förbrukas vid produktionen återanvänds för att värna om miljön.

www.lubechliving.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.