05.08.2019  |  Interior  |  Design

Stapla efter humör

Warm Nordic lanserar Stack.

I höst introducerar Warm Nordic en ny lekfull kollektion med vaser och ljuslyktor av munblåst glas. Som namnet antyder kan delarna i kollektionen Stack staplas på varandra i olika kombinationer efter tycke och smak. Färgsättningen är inspirerad sv 1950-talets varma och optimistiska färgskala. Bakom kollektionen står den norska designstudion Studio Føy, Guro Sørbø Midtun och Siri Line.

www.warmnordic.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.