06.02.2020  |  Dining  |  Tabletop

Stark och snäll

Hyllad sagofigur firar 75-årsdagen med jubileumsmugg.

Astrid Lindgrens ikoniska sagofigur Pippi Långstrump fyller 75 år under 2020. Detta firas bland annat med lanseringen av en jubileumsmugg, som säljs till förmån för Rädda Barnens arbete med barn, och framförallt flickor, på flykt. Muggarna tillverkas i två storlekar. Mönstret består antingen av hästen Lilla Gubbens karakteristiska, av Pippi handmålade, prickar eller orden Strong, Brave och Kind. Handtaget har formen av Pippis röda fläta och inuti muggen finns en bild av hur hon lyfter Lilla Gubben på raka armar. Materialet är stengods. Muggen är invecklad i ett omslagspapper med historien om hur Pippi kom till. I botten finns en jubileumsstämpel som endast säljs under jubileumsåret.

www.designhousestockholm.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.