03.11.2022  |  Dining  |  Textil

Stark skönhet från Södahl

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Med Pure Linen presenterar Södahl nya, vackra bastextilier i linne som är starka på alla sätt och som ger nytt liv och edge till heminredningen.

Som alltid kombineras kvalitetsmässig styrka med styrka när det gäller utformningen av dukarna, kökshanddukarna och bordsservetterna i serien.

Det exklusiva linnet har varit eftertraktat i årtusenden. För redan i antiken upptäckte man att bearbetning och vävning av linnefibrerna ger ett slitstarkt material med ett förfinat utseende. Kompletterade med Södahls känsla för skarp design blir textilierna i Pure Linen-serien till ett lyft för hemmet.

Elegant ecru

De nya, läckra dukarna, bordsservetterna och kökshanddukarna från Södahl är tillverkade i linne, vilket gör dem till en riktig klassiker. Designens moderna twisten gör samtidigt att serien är tidsenlig, och med sin glansiga, krispiga look passar Pure Linen perfekt in i den avslappnade nordiska stilen.

De pudriga Ecru-färgerna understryker den diskreta elegansen, och duken är den perfekta bakgrunden till såväl mormors finporslin som rustik keramik. Förutom Ecru innehåller Pure Linens dämpade färgskala färgerna Nature, Earth och Sage. 

Raffinerat rustik

De matchande bordsservetterna och kökshanddukarna har naturligtvis samma rustika uttryck som duken. Dessutom är kökshanddukarna i Pure Linen-serien otroligt effektiva när du t.ex. torkar glas tack vare den suveräna uppsugningsförmågan.

Pure Linen är tillverkad i 100 % linne STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Duken har måtten 140 x 270 cm, bordsservetterna mäter 45 x 45 cm och kökshandduken 50 x 70 cm – och tillsammans bildar den elegant och slitstark bas i hemmet. 

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.