03.03.2020  |  Business  |  Branschnytt

Stelton fyller 60 år

Dansk tillverkare bakom flera designikoner.

Det danska designföretaget Stelton fyller 60 år i år. Jubileet firas bland annat med nylansering av Peter Holmblads tidlösa vattenkanna Original från 1978.

Stelton, som grundades 1960, står bakom internationellt kända skandinaviska designikoner som Arne Jacobsens Cylinda-linje och Erik Magnussens termoskanna EM77. Flera av företagets produkter har belönats med utmärkelser som Red Dot, German Design Award och ID-priset.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.