29.11.2019  |  Interior  |  Design

Stilren japansk tradition

Namnet inspirerat av en ordlek.

Den stilrena brickan No. 10 har formgivits av designern och arkitekten Teruhiro Yanagihara för Skagerak. Brickan är inspirerad av japanska Banju-brickor, en stapelbar bricka som används för transport och servering av det traditionella bakverket manju. Namnet är i själva verket en ordlek på japanska – det imiterar ljuden av ban och jyu. Brickorna består av obehandlad, delvis FSC-certifierad ek och tillverkas i tre storlekar.

www.skagerak.dk

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.