14.05.2019  |  Interior  |  Design

Stilrena lyktor till terrassen

Maria Berntsen designar för Stelton.

Med sin välkända känsla för enkelhet har Maria Berntsen designat de stilrena lyktorna i serien Hurricane, som skapar en speciell atmosfär och kan användas året runt – både under långa sommarkvällar och under den mörka vintern. Den diskreta men markanta designen kan hitta en plats var som helst i hemmet, både inne och ute, och passar till såväl blockljus som värmeljus.

De svarta stengodsljusstakarna är vädertåliga och kan därför lämnas utomhus, även vid frost. Eventuellt regnvatten leds ut igen genom hål i bottnen.

www.stelton.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.