21.01.2020  |  Kitchen  |  Design

Stilsäker servering

Eva Solo lanserar ny bricka.

Eva Solo adderar en serveringsbricka till Nordic kitchen-sortimentet. Den rymliga brickan med höga kanter i matt svart ger ett stadigt grepp. Brickan är framtagen för ett liv i rörelse, men tack vare sitt stilsäkra uttryck tillför den även elegans till köksbordet, där den på ett naturligt sätt finner en fast plats. Brickan i ekträ och mattsvarta kanter har måtten 35 centimeter i diameter samt höjd 7,5 centimeter.

www.evasolo.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.