28.06.2019  |  Bloom  |  Design

Stilsäkert för den urbana odlaren

Självvattnande kruka lanseras i ny färg.

Den självvattnande terrakottakrukan Oasis från Northern lanseras nu i en ny färg. Krukan består av två delar, en bas för vattnet och en topp för själva växten. Med den nya färgsättningen är basen svart och toppen mullvadsgrå. Vatten fylls på i basen genom en öppning. Vid behov absorberas sedan vattnet av toppdelen genom den obehandlade terrakottan, för att säkerställa växtens behov. Finns i två olika storlekar.

northern.no

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.