21.04.2020  |  Interior  |  Design

Storm i ett glas

Hurricane utvidgas med två nya produkter.

Ljusstakefamiljen Hurricane från Ro Collection har fått tillökning i form av två nya stakar för kron- och antikljus. Nyheterna kompletterar Hurricane-kollektionen både gällande form och färg. De två nya ljusstakarna är munblåsta i infärgad glaskvalitet. De kommer i den nya färgen Sepia Brown och nordiska Indigo Blue, som var och en ger sin egen mysiga stämning. Ljusstakarna finns i två versioner, Glass Candlestick no. 55, som är en hög och enkel stake, samt Glass Candlestick no. 54, en lägre variant med mer volym. Liksom resten av Ro Collections ljusstakar har dessa två formgivits av Rebecca Uth.

www.rocollection.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.