22.07.2020  |  Interior  |  Accessories

Storm i ett glas

Hurricane utökas med nytt format.

Ro Collection utvidgar den populära glaskollektionen Hurricane med en ny familjemedlem, Hurricane no. 53. Den har samma karakteristiska designdrag som övriga Hurricanes, men skiljer sig gällande dimensionerna, med lägre höjd och bredare mittparti. Hurricane no. 53 passar för blockljus av olika storlekar, men även för en blombukett eller andra växtarrangemang. Glaset kan användas både ute och inne. Det har måtten höjd 15 och diameter 12 centimeter, samt kommer i två färger, Smoked Grey och Amber. Liksom resten av Hurricane-kollektionen är no. 53 formgiven av Rebecca Uth och munblåses i Europa.

www.rocollection.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.