16.03.2020  |  Interior  |  Design

Svensk design vinnare i Tableware International Awards of Excellence 2020

Priset utdelat under Ambiente-mässan, till kreativa och intressanta aktörer.

Under Ambiente-mässan i Frankfurt utdelades branschpriset Tableware International Awards of Excellence, som med en jury av branschfolk uppmärksammar kreativa och intressanta formgivare och produkter. Vinnare i kategorin Decorative blev kollektionen Stockholm Lignum, i design av Bernadotte & Kylberg för Stelton. Stockholm Lignum har inspirerats av designduons kärlek till Stockholms skärgård, och de naturliga färger som återfinns där. Kollektionen består av tre vaser och tre skålar i olika storlekar, som är tillverkade i aluminium och kallemalj, med handapplicerat mönster. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.