20.05.2020  |  Business  |  Branschnytt

Svenska hem lanserar ny e-handel

Effektiviserad utkörning minskar utsläpp.

Inredningskedjan Svenska Hem med omkring 25 butiker över hela landet har lanserat en ny e-handel i samarbete med Jetshop.

”Vi strävar efter att hitta samarbetspartners som med erfarenhet och tekniska lösningar hjälper oss att nå våra högt ställda mål inom kundupplevelser”, säger Mattias Hortberg, it-chef på Svenska Hem.

Bland annat har sortimentet tydliggjorts och laddningstiderna kortats. Inom kort lanseras unika sidor för varje butik för att kunna lyfta fram lokalt utbud. Rutter för utkörningar effektiviseras också, vilket håller nere utsläpp.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.