13.12.2021  |  Business  |  Branschnytt

Svenskar köper mest inredning

Nästan var tredje handlar för över 10 000 per år

Under 2021 sköt svenskarnas intresse för heminredning i höjden i jämförelse med de tidigare tre åren. Det visar en undersökning från Samsung Nordic utförd av Bilendi på ett representativt urval respondenter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. I jämförelse med våra nordiska grannar är svenskarna också de som lägger mest pengar på heminredning. Nästan var tredje svensk lägger mer än 10 000 kronor om året på inredning till hemmet. Störst är intresset bland unga vuxna i åldrarna 25 till 34 år.

www.samsung.com

Andel av befolkningen som lägger mer än 10 000 kronor om året på heminredning:

1. Sverige 27,4 procent

2. Norge 21,5 procent

3. Danmark 19,6 procent

4. Finland 16 procent

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.