04.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Swedese öppnar webbutik

Signerade exemplar i sortimentet.

Småländska möbelföretaget Swedese som bland annat tillverkar Yngve Ekströms klassiska Laminofåtölj producerar också mindre serier för specifika projekt, som restauranger och museer, under namnet Swedese Studio. I mars öppnar företaget en webbshop för produkter från Swedese Studio. I sortimentet finns bland annat ett antal signerade exemplar av designkontoret Fronts produkter vars former är baserade på ryggkurvan i Lamino: ett kakbord och den prisbelönta spegeln Mirror.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.