03.06.2020  |  Interior  |  Accessories

Ta en titt

Mångfunktionell spegel från Umage.

Umage förenar estetik och funktionalitet med spegeln One More Look, som har ett lätt och minimalistiskt uttryck. One More Look har en rad integrerade detaljer som tillmötesgår dagliga behov. Mitt på har spegeln en hylla med ett litet skåp. I skåpet finns en handspegel och en exklusiv förvaringslåda i läder. Själva hyllan består av massivt ekträ, med avrundade kanter som ger spegeln ett organiskt uttryck.

One More Look finns i ljus och mörk ek, med skåp i färgerna Saffron Yellow, Ruby Red, Petrol Blue, Pearl White, Forest Green och Anthracite Grey.

www.umage.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.