29.05.2020  |  Kitchen  |  Accessories

Ta i trä

Handgjorda köksprodukter från Træfolk.

Varje enskild köksprodukt från Træfolk har sitt eget uttryck, eftersom det är trät som bestämmer hur det färdiga resultatet blir. Och varje produkt har sina utmärkande detaljer, där funktionalitet och estetik går hand i hand. Hushållspappershållaren har ett skaft i ek i kombination med rökt ek, och en mässingsring överst på skaftet, som gör den enkel att flytta runt. Skärbrädan kan användas på traditionellt vis, men även till att servera på eller som en rustik tallrik.

Hos Træfolk är alla köksprodukter handgjorda i vackert ekträ. Både serverings- och förvaringsbrickorna tillverkas i FSC-certifierat ekträ, och har en dekorativ rand av rökt ek som detalj.

www.traefolk.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.