24.03.2020  |  Interior  |  Bad

Tid för reflektion

Juna lanserar hamam-inspirerade handdukar.

Handduksserien Reflection från Juna ska leda tankarna till ett turkiskt bad, spa och välmående. De tätt vävda textilierna är både dekorativa och funktionella, samt kan användas både i köket och badrummet.

Designmässigt representerar Reflection något helt nytt i Junas universum. Handdukarnas råa yta gör färgerna melerade och designen kompletteras med fina fransdetaljer, som känns igen från hamam-traditionen och ger ett luftigt uttryck.

Handdukarna kommer i två storlekar, 50x100 centimeter samt 70x140 centimeter, i färgerna senap, svart, mjukt vitt och blått.

www.juna.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.