13.11.2018  |  Dining  |  Tabletop

Tio år med Elements

Lanserar jubileumsutgåva med flera nya delar.

Det är tio år sedan Royal Copenhagen presenterade den innovativa och finurliga Elements-serien i tre varianter: flerfärgad, blå och vit, som fortsätter att charma användaren med sina lekfulla referenser till porslinmärkets historia. Jubileet firas med att introducera nya delar, till exempel en ny tekanna. Kannan finns i vitt eller i en handdekorerad utgåva, som är en del av den blå serien och fylld med designern Louise Campbells karakteristiska och humoristiska detaljer:  ett dramatiskt ansikte – inspirerat av de grotesk-motiv som har sitt ursprung i den romerska antiken, och en liten snigel på tekannans insida utgör en söt hemlighet för tebryggaren. Tillsammans med tekannan presenteras en ny tekopp med fat – även de i vitt och blått. Den eleganta koppen pryds också av ett grotesk-ansikte, medan fatet har en speciell organisk form som gör det lätt och behagligt att hålla i handen. Som en extra överraskning avslöjas en liten blomma när koppen lyfts – gömd och till glädje endast för den enskilda tedrickarens blick.

www.royalcopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.