05.06.2019  |  Business  |  Trends

Trendanalytikern Li Edelkoort till Formex

Årets trendutställning är inspirerad av animism.

Guest Creator på höstens Formex är en av designvärldens mest respekterade trendanalytiker, Li Edelkoort. Hon har tidigare gästat Formex som trendföreläsare men skapar den här gången en unik inspirationsutställning på Stockholmsmässans entrétorg inspirerad av animism – tron på att även tingen kan vara besjälade.

”Vi är otroligt stolta över att kunna samarbeta med ett världsnamn som Li Edelkoort. Det är mycket ovanligt att hon åtar sig den här typen av skräddarsydda uppdrag”, säger Formex projektchef Christina Olsson.

Formex äger rum på Stockholmsmässan 20 till 23 augusti.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.