16.12.2019  |  Business  |  Trends

Trendspaning inför det kommande året

Stora Trenddagen premiärlanseras i Göteborg.

Under januari månad arrangeras Stora Trenddagen för nionde gången, i regi av trendexperten och trendspanaren Stefan, Trendstefan, Nilsson. Evenemanget består av en innehållsrik föreläsning på 90 minuter, som tar upp stora som små trender för det kommande året, bland annat hållbarhet, ensamhet, gemenskap och lycklighet – samt årets färg. Stora Trenddagen är öppen för bransch och allmänhet. Efter att ha lanserat i Malmö för första gången under 2019 utökas programmet nu med Göteborg, så att det totalt sett blir tre olika städer, med premiär i Stockholm den 13 januari. Besök hemsidan för biljetter och mer information.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.