05.08.2020  |  Dining  |  Outdoor

Troll på nya äventyr

Rig-Tig presenterar Muminprodukter.

Rig-Tig lanserar varumärkets första kollektion med Mumintrollen från Tove Janssons berättelser. De första delarna som landar i butik i juni är dricksflaskan Drink-It och muggen Bring-It. I september kompletteras de med vakuumkannan Hottie.

”Med miljövänliga produkter som är enkla att ta med sig är sortimentet mycket väl anpassat till Mumintrollens och deras vänners värderingar. De är äventyrliga, tycker om att utforska sina omgivningar och har stor respekt för naturen”, säger vd Michael Ring.

www.rig-tig.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.