29.10.2019  |  Business  |  Branschnytt

Två nya myror i höst

Second handkedjans försäljning växer.

Med försäljningssiffror som pekar uppåt i ryggen, öppnar second hand-kedjan Myrorna nya butiker i Helsingborg och Örebro under hösten.

”Vi sålde mer första halvåret i år än under samma period i fjol och trenden håller i sig”, säger Caroline Andermatt, vd på Myrorna.

Myrorna samlar årligen in 7000 ton textilier och 6 800 ton prylar. Allt överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala verksamhet.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.