07.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Tvål för trygghet

Lagerhaus lanserar tvål till förmån för Bris.

Barnrättsorganisationen Bris, Barnens rätt i samhället, kämpar för ett bättre samhälle för barn med barnkonventionen som grund. Verksamheten finansieras med företagssponsring, gåvor och medlemsavgifter. Nu presenterar Lagerhaus en ny tvål som säljs till förmån för Bris.

”Vi är superstolta över att ha tagit fram denna tvål tillsammans med en så viktig organisation som Bris. För oss var det självklart att smycka tvålen med regnbågen. Alla människor är lika värda och barnen är vår framtid”, säger Lagerhaus designchef Therese Stråhle.

För varje såld tvål går 5 kronor till Bris.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.