07.04.2022  |  Furniture  |  Design

Uppgradera hemmakontoret

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Det senaste året har distansarbete blivit en del av vardagen, och för många har det kommit för att stanna. Zone Denmark erbjuder nu läcker inredning till en komplett inbjudande och flexibel work space, som passar in i hemmets övriga inredning.

Zone Denmark adderar nu superaktuella nyheter till A-Collection – designmärkets serie av små möbler i pulverlackerad metall – och elegante desktop-accessories som tillför både stil och funktion till ditt skrivbord. 

A-Wall desk är en praktisk och läckert designad skrivbordsplats med ett djup som är tillräckligt stort för att du ska få plats med din bärbara dator, men utan att ta för mycket plats i rummet – perfekt i t.ex. vardagsrummet, köket, barn- eller sovrummet. Den monteras på väggen i exakt den höjd som passar dina behov och din inredning. Till exempel så att den passar till nya A-Stool – en hög pall i enkel design som snabbt kan flyttas runt dit där det behövs en extra sittplats. Låt dem få sällskap av fina A-Book Shelf – en enkel bokhylla för kontorstillbehör, prydnadssaker och gröna växter i samma lätta design som övriga möbler i serien. 

Och glöm inte detaljerna. Lägg till stil och komfort med det läckra skrivbordsunderlägget och musmattan i linoleum, som ger ett snyggt, praktiskt och bekvämt underlag att arbeta på. Fullända bilden med seriens nya desktop accessories: mobilhållare, pennställ och den fina organizern med lock. Allt är tillverkat i målad betong med lätt design. Möblerna finns i färgerna Black og Soft Grey och seriens accessories i Black och Pebble Grey, som gör att de får ett enhetligt och ett exklusivt uttryck.

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolkar trenden i nära dialog med innovativa danska designers. Resultatet är funktionell inredningsdesign som utmanar det konventionella, kittlar nyfikenheten och gör livet vackrare varje dag. Vårt uttryck är ärligt och minimalistiskt och designen formger vi i attraktiva material som är lika nyskapande som produkterna. Vi har vunnit flera internationella designutmärkelser – och det är fantastiskt. Men vår motivation är designälskare världen över som delar vår passion för det enkla och positiva.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.