10.05.2019  |  Kitchen  |  Utrustning

Utrustning för uteköket

Två nyheter från Rosendahl som sätter krydda på sommarens sallader och grillrätter, i en design som går direkt från kylskåpet till bordet.

Som en hyllning till det skandinaviska uteköket och en kärleksförklaring till bra utrustning lanserar Rosendahl under våren två nya Grand Cru-produkter. En mångfunktionell shaker, som passar bra för dressingar, samt ett glas med pensel som har tagits fram för marinader. Glaset säkerställer att penseln stannar kvar på sin plats när kocken jonglerar med biffar, grönsaker och grillverktyg i trädgården eller på terrassen.

Grand Cru dressingshaker och marinadglas är designade så att den perfekta marinaden och olje- eller vinägerdressingen med valfri kryddning kan blandas till i god tid direkt i glaset, och serveras från kylskåpet i den enkla glasdesignen. Den multifunktionella shakern är 14 centimeter hög, med en diameter på 7,5 centimeter, och består av en behållare i klarglas med klassiska Grand Cru-facetter samt ett svart plastlock. Locket har en tryckknapp för smidig öppning och 360 graders hällvinkel, vilket gör det enkelt att portionera dressingen.

Marinadglaset mäter 20 centimeter gånger 7,5 centimeter och består av en glasbehållare med klassiskt formade Grand Cru-facetter och ett praktiskt plastlock. Locket sluter helt tätt, så att man kan förvara resterna i kylskåp utan att byta behållare. Dessutom går det att doppa den tillhörande silikonpenseln i marinaden genom den flexibla öppningen i locket. Penseln är tillverkad av soft touch-silikon, för en perfekt applicering av marinaden.

www.rosendahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.