03.09.2019  |  Interior  |  Belysning

Väggsmycke

Nyheter från Ebb & Flow.

Ebb & Flow lanserar under sommaren inte mindre än fyra nya vägglampor. I samband med lanseringen tillkommer även fem nya glasfärger till de omtyckta kollektionerna Rowan och Horizon.

Lampan Smykke, som har belönats med en German Design Award 2019, kommer i en nydesignad utgåva som vägglampa. Designen är vacker, romantisk och exklusiv. Denna nya och transformativa design ger också möjlighet att mixa och matcha lampans färger. Smykke tillverkas i ren kristall och glas, men även som versioner där dessa material kombineras.

www.ebbandflow.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.