25.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Väla har nöjdast hyresgäster

Samverkan viktigt för att möta handelns utmaningar.

Anna Rosenberg, informations- och eventansvarig, och Joachim Hero, biträdande centrumchef, fick ta emot diplomet när Väla Centrum knep förstaplatsen i Fastighetsbarometern Butik 2019. Bakom NKI-underökningen står CFI Group, Fastighetsägarna Sverige och HUI Research.

Det är tolfte året i rad som Väla har Sveriges nöjdaste hyresgäster. Butikerna har gett köpcentrumet betygsindex 86 av 100, att jämföra med branschsnittet 72.

”Digitaliseringen har skapat helt nya konsumtionsmönster där fler och fler butiker ser över sina koncept. NKI-undersökningar är ett viktigt verktyg för att ge fastighetsägarna kunskap om vilka områden som är viktigast att prioritera för butikshyresgästerna”, säger Reinhold Lennebo, vd Fastighetsägarna Sverige.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.