08.05.2019  |  Interior  |  Design

Väldesignat för hemmaodlaren

Zone Denmark ger gröna fingrar hjälp på traven.

Herb & Sprout är en kollektion för hemmaodling från Zone Denmark. Serien består av örtkrukor i två olika storlekar samt en vattenkanna med mässingsfinish och en dekorativ örtsax, som går att hänga på krukorna för att ha till hands vid behov. Krukorna har ett integrerat fat och vekar som suger upp vattnet. Med hjälp av räfflor i krukans sidor kan man enkelt hålla koll på vattennivån i fatet.

www.zonedenmark.dk

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.