15.07.2020  |  Interior  |  Design

Väldesignat upphängningsband

Motarasu lanserar skonsam klädförvaring.

Det nya designvarumärket Motarasu grundades 2018 av Mikkel Zebitz, efter att han under ett par års tid funderat på idén att kombinera dansk och japansk formgivning. Både Japan och Danmark har starka designtraditioner, och en del gemensamma nämnare vad angår design, estetik, kvalitet och funktion.

Ribbon är en dekorativ hängare, som tillverkas genom att böja trä med en speciell teknik, komprimerat trä. Den har formgivits av den japansk/danska designduon Akiko Ken Made, med en önskan om att skapa en hängare som inte efterlämnar märken på tyget som hängs upp. Därför är formen inspirerad av ett mjukt band. Ribbon kommer i bok, valnöt och svartmålat trä.

www.motarasu.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.