25.09.2019  |  Interior  |  Textil

Varm minimalism

Strikaholic presenterar varma nyheter i brända färgtoner.

Även om den brända färgskalan är varmare än de färger som ofta präglar den svala nordiska inredningsstilen kan man med en ton i ton-look skapa ett lugnt och harmoniskt uttryck, som både utstrålar värme och samtidigt framstår som enkelt och minimalistiskt. Med färger som rost, sand, terrakotta och brunt tillför Strikaholic denna värme till inredningen, med både kuddar och plädar.

Prova att komplettera jordfärgerna med till exempel rustik keramik, möbler i olika träslag och färgglada buketter med ängsblommor, för ett avslappnat, varmt och genomtänkt uttryck.

www.strikaholic.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.